Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

September igen (Min kamp 2.22)

September!

Jag brukade älska

månaden september. 

Inte för varmt, inte för kallt.

En snäll månad.

 

Men numera är

september 

månaden då min vän

kämpade för livet

och förlorade.

En månad av

hopp och förtvivlan.

Hur ska jag någonsin 

kunna glömma, hur

ska jag kunna älska

september 

utan förbehåll

igen?




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 37 gånger
Publicerad 2022-09-01 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP