Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
20220901


Sov så Gott!


Nu faller regnet
molnen är för tunga
det är dags för vila

Blunda låta dagens mödor
tona bort så sakta
så att drömmarna får plats




Fri vers av Irene Backström
Läst 55 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-09-01 23:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström