Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstens röst


Något händer i mig när
sommar blir till höst

Själen blir påverkad
av höstens hesa röst

Sista tonen klingar ut
i gult, rosa och rött

Som när jag lyssnar på
”La vie en rose” med
Edith Piaf




Fri vers av Nicole Ildi Farkas VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-09-02 06:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicole Ildi Farkas
Nicole Ildi Farkas VIP