Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingen tant här inte


jag är inte rädd för att åldras
fast inte är det roligt
kan faktiskt se dess tjusning
säger jag förtroligt

tro det eller ej
men det är faktiskt sant
jag ser inga tecken alls
på att jag sakta förvandlas till tant

en liten rynka här och där hör till processen
så vi kan säkert hålla sams
det blir nog svårare att förlika sig
med knyppling och klockad kjol och annat trams

mitt hår är kort och rufsigt
jag dricker bira ur flaskan i stället för vin
torkar bort imman från spegeln
står en stund och beskådar ...
mmm ... visst är jag fortfarande fin




Bunden vers (Rim) av Klint
Läst 100 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-09-02 11:55



Bookmark and Share


  Annica Kaufeldt VIP
Tant är ett tillstånd, inte en ålder tänker jag. Texten andas vitalitet. Livsglädje.
2022-09-05

  Öknens Ros VIP
Det är bara gamla stofiler som inte klarar att åldern tagit ut sin rätt. Ser ner på mogna kvinnor, men blir så till sig i brallorna av unga flickor. Visst är du en fin tant!

2022-09-02

  Larz Gustafsson VIP
Nej.
2022-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Klint
Klint