Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De själsligt bestulna

De själsligt bestulna.
De kränkta och förnedrade.
Kan de kräva skadestånd
eller få någon annan
ekonomisk kompensation?
Det viktigaste av allt:
kan de få sin själ tillbaka?
Kan de få någon förståelse
och empati av sin omgivning?




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 48 gånger
Publicerad 2022-09-02 12:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP