Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tacksam


Idag känner jag mig fri
Idag är möjligheterna oändliga
Med eller utan, men
gärna i sällskap

Jag vet att jag gör rätt, för mig själv
Jag ger mig själv chansen
Tack!




Fri vers av Emmeline
Läst 88 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-09-02 13:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det känns befriande att läsa Dina rader av oförställd glädje. En feel-good:are.
2022-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Emmeline