Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur mina berättelser om Hon


en stor stark (Hon)


hon hade stått i baren flera timmar
och sneglat mot bartendern
han hade lett mot henne flera gånger

när han hade tilltalat henne
hade hon inte hört vad han sagt. ...
hon hade bara sett hans leende

han vände sig till nästa gäst …
- vad önskas
- en stor stark

jag vill också ha en stor stark hade hon tänkt 
jag vill ha dig ...




Fri vers av Klint
Läst 85 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-02 16:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Klint
Klint