Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jimmie Åkessons ögon

Jimmie Åkessons ögon. 




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 72 gånger
Publicerad 2022-09-02 18:52



Bookmark and Share


  Skatflickan VIP

Jimmie Åkessons ögon.
Vill vi inte se världen genom.
2022-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP