Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad min älskade fru sedan 10 år.


Mot varandras kind

Ibland sträv och taggig
Fast jag önskar mjukheten
Älskling, du hos mig
Var mig nära
Flytande som lava
Smälter jag med dig
Föreningen total
Gränslöshetens rike
Din essens och min
Tillsammans i tomheten
Strålar vi eldens hetta
Mot kylan och mörkret
Vi litar på och lutar oss
Mot varandras kind




Fri vers av PFJS
Läst 71 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-02 21:29



Bookmark and Share


  Klint
Gränslöshetens rike
Din essens och min

fina rader, smälter ihop
2022-09-03
  > Nästa text
< Föregående

PFJS
PFJS