Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bra minnen (Min kamp 2.22)

Jag läste några bra

artiklar i tidningen i morse

nu minns jag inte vad

dom handlade om;

kan man säga att

något är bra när

man inte minns vad det var?

 

Jag hade ett bra

telefonsamtal med sonen

i eftermiddag

nu minns jag inte vad

vi pratade om men

jag vet ändå med säkerhet

att det var ett bra

samtal.




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 51 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-02 22:19



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
nattfunderingar i
iskristaller
2022-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP