Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sverige blöder

Kaos.
Stress.
Sömnlöshet.
Förvirring.
Förhastade slutsatser.
Bekväma livslögner.
Ohållbara strategier.
Akut kärleksbrist.
Ett än värre kaos.
Överbelastning.
Desperation.
En rabiat hysteri.
En förstenad apati.
Ångest.
Kortsiktiga lösningar.
Som att laga en punka med silvertejp.
Det håller så länge det håller.
Ungdomarnas frälsning: tromadol.
Sverige blöder.
Sömnlöshet och depression.
Kom vi sticker och shoppar oss lyckliga.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-02 23:17



Bookmark and Share


  MariaEvighet
Sverige, ja det är ett lika sorgligt land som de flesta andra.Du har så rätt i dina ord här! Och såå lurade på allt! Se bara på den fria energi som finns men den får vi betala dyrt för. M m /Maria
2022-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP