Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi vart tokglada när han reste


På Semester


Lilltrollet var makalös
ingenting var sig likt
efter besöket
vi letade i månader

Efter kanelbullarna
som stod på bordet
med kaffekopparna

Köksbordet hittade vi
gunås i grannens potatisland
den 28 maj




Fri vers av Irene Backström
Läst 38 gånger
Publicerad 2022-09-03 04:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström