Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till dig Ingalill ... världens bästa terapeut


tryggare nu


beaktar dåtiden
då jag vallades av beskyddarens hand
grubblande snubblade jag fram på kalhygget
bränd och skövlad
så lätt det hade varit att låta sig utplånats
i detta främmande landskap
men jag släppte inte taget
när du lotsade mig genom outforskad terräng
ännu är vi inte framme ...
men nu går jag med tryggare steg




Fri vers av Klint
Läst 80 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-03 06:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Klint
Klint