Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utrullning av dina inlindade möjligheter

Det här är en historia om en filt.

Som håller om dig med flit

Det var ditt fel
Det var ditt fel

Som ville låta dig hållas

Fast du visste det inte

Vad du ville

Och nu är du fast

Med flit

I en filt

För det var det

Jag

Ville.

Ville, du är fast nu.

Fast vänta lite.

Jag vill att du ska vänta.

Det måste alla göra.

Fler skulle må bra av att vänta.

I en filt.

Tvångs-gosad och precis lika dum i huvudet

Som alla har rätt att vara.

Du är en f*cking ”människa”

Du är ju helt j*vla slut men du är f*n bäst

En dumsöt, begåvad fiskbit.

Nu rullar vi dig i filten.

Som en glad liten sushi-rulle

Ditt skratt är min wasabi

Som kittlar mig bakom öronen




Fri vers av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-09-03 08:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En så fantastiskt finurlig text. Du är så extremt bra på att ”leka” med ord. Din förmåga att ”bolla” med orden och sedan knyta ihop säcken är briljant.
Du är sylvass! :-) Gillar skarpt! Applåderar.
2022-09-03

  angela Täubert fd Jansson VIP
En glad liten sushirulle...vilket underbart uttryck, det gjorde min dag.
2022-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP