Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Septemberbagatell 1

 

 

Havsörnen kröner

toppen på tallen spanar

ut över viken

vattnet kav lugnt inte en

krusning på ytan ejdern

 

trycker i vassen

en skabbig räv ligger och

lurar i gräset

med ett sista penseldrag

fullbordas stillebenet

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-09-03 10:43



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Verklighetstrogen vy...
2022-09-03

  angela Täubert fd Jansson VIP
En vacker tavla.
2022-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP