Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mörkret

Det är inte 

mörkret som 

skrämmer mig 

det är ljuset 

då allt blir 

synligt och tydligt 




Fri vers av Quasimodo
Läst 110 gånger
Publicerad 2022-09-03 11:03



Bookmark and Share


  till E
Den här påminner mycket om något Nelson Mandela sa vid sitt installationstal. Han avsåg då ljuset inom oss själva. Bra!
2022-10-30

    vegankaka
Vackert
2022-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Quasimodo
Quasimodo