Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mitt eget foto : Soligajag_1


Äntligen

Äntligen

mår jag bättre och jag kan unna mig att njuta av en film , läsa en bok
eller laga en god måltid .

Nu måste jag lägga ner alla "måsten" som snurrar runt i kroppen .
Till detta hör att jag inte vill hamna i en säng på sjukhuset med en
massa slangar hängande. .

Alltså ska jag lyssna på denna kropp och farbror doktorn.
Drömmer mig bort . .

Ska vila från Poesin i några dagar.

Njut av denna Lördag alla fina poeter.




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 77 gånger
Publicerad 2022-09-03 11:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP