Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det gröna regnet

Blå euforiska apor i kalasbyxor.
Naken krigsdans i riksdagen.
Barnens tro, hopp och kärlek.
Det är som att blind och döv sväva.
Surrealistiska övertygelsers glädje.
Ett grönt regn låser upp
de bortglömda dörrarna.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 48 gånger
Publicerad 2022-09-03 13:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP