Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Septemberbagatell 2

 

 

Det händer ibland

att han skriver för hand för

att känna orden




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-09-03 13:37



Bookmark and Share


  Annica Kaufeldt VIP
Vackert!
2022-09-05

    ej medlem längre
Ja. Just så.
2022-09-04

  överlevaren VIP
Ord med fingertoppskänsla....
2022-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP