Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Än hyllar döden livet

Kärleken och döden
i ett och samma andetag.
Än hyllar döden livet.
Jag vill att ni älskar mig för att jag dör.
För livet är döden en nära och intim vän.
Kärleken är din inträdesbiljett till festen.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 130 gånger
Publicerad 2022-09-03 13:42



Bookmark and Share


    vegankaka
Så djupt och vackert och innerligt ??
2022-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP