Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"GUD" HÅLLER

"Gud" håller alltet i sin hand
                  lugnande,
                  hugnande.
"Gud" håller himmel, hav och land,
                  hindrande,
                  lindrande.
"Gud" håller människan i styr,
                  levande,
                  trevande.
"Gud" håller mig och om mig bryr,
                  delande,
                  helande.
"Gud" håller världen i sin famn,
                  risande,
                  visande.
"Gud" håller hemligen sitt namn,
                  väckande,
                  gäckande.

                    

                   
                   

                
                




Bunden vers av Ulf Carlsson VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-09-04 15:00



Bookmark and Share


  Lilljohan
Fint!

2022-09-08

  Alexander Gustafsson
Önskar att det va sant

2022-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP