Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
# Höstanvinden


När löven faller

 

har du inte svävat klart snart
bland alla tvivel och snår
jag doftar fortfarande
kärlek och nektar
men snart tar hösten vid
och mina löv kommer falla
som blekta minnen
från ett möte som inte blev av
så skynda dig
innan vinterns mantel
förvandlar min känsla till snö




Fri vers av Miss M
Läst 312 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2022-09-04 11:15



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Skrivna rader som ännu
Värmer- trots allt, o som
trots allt,trotsar det som
är sådär mörkt och kallt!
;)
2023-01-17

  Christin Lederman VIP
En bra blandning av person och poesi
2022-09-18

  Hobbypoeten
Beskrivning av mina känslor just nu, tack!
2022-09-15

  Kajan VIP
Mjuk och sensuell poesi, där natur och människa är förbundna.
2022-09-15

  Klint
och mina löv kommer falla
som blekta minnen ...
vackra rader om sommarens övergång till höst
2022-09-13

  Black raven VIP
Älskar att följa med på denna höstresa.
2022-09-12

    KarinLovisa
Väldigt fint budskap, att leva i nuet för att inte missa något vackert. Efter en tid kan det vara försent och man får vänta tills nästa höst.
2022-09-08

  Assia VIP
Inledningen är så bra och hela
texten följer samma känsla.
Att man kan sväva lika mycket som bytet av en årstid :)
2022-09-06

  AndLou VIP
Vackra ord där höstkänslor är och förblir vårkänslornas antites.
2022-09-05

  Margit Grell
En finstämd uppmaning i dina ord om att ta vara på det som är i årstiden, innan övergång till nästa.

2022-09-05

  Ordformatören J.
Fint. Tycker om dina ord. Känslor.
2022-09-05

    Susanne Grimheden
Gör hösten angelägen.
2022-09-05

  AKT VIP
Ljuvt och vemodigt. Gillas!
2022-09-04

  Skatflickan VIP
Vacker övergång och skiftning
2022-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Miss M
Miss M