Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överföringar



Min förbindelse med
det övernaturliga
upprätthåller en
process i hjärnan
eller ett schitzofrent
möte med
andra själar
vilka min kropp
förnimmer
Dubbla budskap
i en verklighet
som är surrealistisk




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-09-04 12:59



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Svårt är det att förstå vad som egentligen är övernaturligt. Finns det sådant över huvud taget. Men dubbla budskap kan vara lömska i vilket fall.
2022-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP