Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidlös



Organiska spöken
dränerar mig på kraft

Himmelska gener talar
till evigheten

Oräknebart utrum
Utrymme för drömmar

Digital kontakt med en
fysisk rörelse

En osynlig strömkälla
dominerar mitt liv




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 101 gånger
Publicerad 2022-09-04 13:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP