Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets största mirakel


Vid var gryning sker ett under
Vare sig det är dag eller natt
Det är i dessa våra små stunder
Vi för borde lyfta vår hatt

Vi tar dem allt för ofta för givet
Lägger ej märke till dem då
Men det är mysteriet om själva livet
Som i alla fall några vill förstå

Vi lever alla vår tid här på jorden
Med en strävan att efter få söka
Men hemligheten ligger bortom orden
Dit du inte når utan att ens försöka

Likt solen som gryr var morgon, var dag
Kan gnistan likväl bara falna
Spelar ingen roll om du är stark eller svag
När tiden är din börjar du svalna




Fri vers av XIII
Läst 100 gånger
Publicerad 2022-09-04 14:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

XIII
XIII