Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Otroligt att du visste och utan att ens haft personlig/fysisk kontakt!


Genom dina ord /bilder hittade jag hem!

Tänk att du visste hur jag skulle
kunna se ut om jag värderade mig
själv bortom andras uppsyn och agenda!

Om en lång tid av mental, o känslomässig
rening. Det handlade inte längre om andras
godkännande utan om vem jag var/är innifrån
mig själv!

Dina bloggbilder på kvinnlig /konstnärlig
känsla var ju också mina. Visst hade jag vetat
om dem tidigare men aldrig haft möjlighet
att förverkliga och göra de till mina!

Kom idag att tänka på att du gav mig inspirationen
till min nystart!

Det handlar inte om självförtroende/beslutsamhet
för det är jag född med men däremot självkänslan
självbilden att få vara, säga det som är jag och det som
är den sanning som erövrats genom långt hårt
ensamt arbete och analyser av livsvandringens villkor!

Det handlar egentligen att våga stå ensam och inse att
alla inte kan förstå eller föreställa sig alla illusioner som vi möter
varje dag!

Acceptans och våga älska sin medmänniska som går i mörker
men förr eller senare kommer att hitta hem!










Fri vers av WyS VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-09-04 14:36



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Jag känner mig hemma
när jag fattar min penna
och skriver med stor frenesi
världen omkring den skiter jag i
2022-09-05

  Marita Ohlquist VIP
En bra och tankeväckande text med ett fantastiskt avslut.
2022-09-05

  Koloristen
Connection.
2022-09-04
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP