Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

insikt


vägen jag går är kantad av rosor

lika lockande som du
jag påminner mig om hur ont det kan göra att plocka dem
så jag låter dem vara
och du …
du är också skönast på avstånd




Fri vers av Klint
Läst 53 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-09-04 15:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Klint
Klint