Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tankar innan sömn


livet ...
är fullt av val

håller 
på att lära mig
att vad jag än väljer så är det det bästa
och att de val jag valde bort kanske kommer åter

att fokusera på och tycka om just det valet jag valde

och inte på de andra jag valde bort

ja ... ungeär så tänker jag




Fri vers av Klint
Läst 73 gånger
Publicerad 2022-09-04 16:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Klint
Klint