Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snart molnfritt (haiku)


cirrusmoln som flyr

löses upp och försvinner

drunknar i det blå




Bunden vers (Haiku) av Klint
Läst 67 gånger
Publicerad 2022-09-04 17:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Klint
Klint