Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ännu en sömnlös natt


ge er


ettrigt störande andeväsen håller oss båda vakna

du hemsökt av Maran och jag av Hin Håle
i vargtimmen jag ilsknar till ...

- nu får ni fan ta och ge er
ser ni inte att vi försöker sova här
gå någon annanstans och lek

Maran stannar upp ... kliar sig i huvudet ... funderar
sen hör jag de förlösande orden
- kom Hin Håle så kilar vi över till grannen




Fri vers av Klint
Läst 94 gånger
Publicerad 2022-09-04 18:16



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Själv håller jag på MARAN-ATA!
2022-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Klint
Klint