Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dit känslan är en känsla.

Det snurrar runt runt runt
i mitt stackars huvud.

Jag måste vara snäll.
Styrka med min hand
längs mitt eget långa hår.

Säga åt mig själv
att jag har också rätt,
att känna just så här.

…som väldigt många andra
förmodligen hade känt.

Släppa mina kedjor,
flyga dit jag vill.

Dit känslan är en känsla
som kommer av och till.




Övriga genrer av Krimskramsan VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-09-04 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Krimskramsan
Krimskramsan VIP