Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingentingmorgon

Den här morgonen hände ingenting

 

mer än att den stora gäddan

jagade sommarens trötthumlor

när de vinglade fram

över stilla vattenvidder

 

mer än att ljuset smög fram

genom österns dimbuskar

och väckte hyggets

vilda solrosor

 

Ingenting alls

och då är allt

 

som det skall vara

 




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-09-05 09:51



Bookmark and Share


  Olof Lagerhorn VIP
En mycket fint fångad natur-och
stämningsbild.
2022-09-12

  Öknens Ros VIP
Fina naturbilder.
2022-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP