Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orka stå imot

När det strider

Mest

Pröva ta

Ett steg åt sidan

Lämna plats

Räcker inte till

Öppnar dörren 

För fort

Orkar stå imot

Vill bara glädjas

Stå stolt kvar

Styrke stormarna

Tar tag i livet

Ger en trygghet

Vilken väg

Du väljer gå




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-09-05 10:24



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
DISTANS OCH KONTROLL AV SITUATIONEN
2022-09-05

  Bibbi VIP
"Möt stormarna oförskräckt!"

Daglig Kraft från 30 talets England. Anonyma nunnor.
2022-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP