Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den vackra


Sommarängen!


Jag är en liten blomma
med rosa blomblad runda
och stjälken den är stark

Jag växer här på ängen
bland släktens alla frön
och marken den är grön

Här vandrar ulliga små moln
och nafsar i sig mina mostrar
och farfar gick visst åt




Fri vers av Irene Backström
Läst 64 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-05 12:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström