Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÖKSBORDSPOLITIK

Vi har väl jämt vid kökets bord
haft lätt för övermaga ord
om hur det skulle va´ och bli,
om Sverige vore liksom vi,
som fattar hur det borde va´
om någon hörde vad vi sa.
Men den regering som nu rår
är lika svag som den vi får,
för de som styr, de fattar noll.
De enda som har riktig koll
på läget och som också vet,
vad som skall åtgärdas åt det,
det är ju vi med stora ord,
som styr vårt land från kökets bord.


 

 




Bunden vers av Ulf Carlsson VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-05 15:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP