Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2 mars 2022


Löven övar sina vingar

När löven övar sina vingar
väntar vintern på sin vaka.

Den vill väcka höstanvinden
och täcka jorden
med sitt vita lakans år
tills solen åter säger:

”Det är vår!”




Fri vers av KPJ Sundquist VIP
Läst 84 gånger
Publicerad 2022-09-05 13:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KPJ Sundquist VIP