Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text om hur det kan kännas när man jämför en orginaltext med en redigerad version. Att försöka tvinga fram ord snarare än att lita på flytet, och man inser att det redan är kört för resten.


Knyta

Är det verkligen din poesi,
om du så lätt är villig att dela den?
Knytandes, knytandes, det finns en täthet i din text
En spänning bland dina val, en textur på dina ord
Och när jag kör mina fingrar bland mellanrummen
Hittar jag inget utrymme för dig,
eftersom de är perfekt beräknade
och därför inte behöver dig mer
Du har knutit dig till feghet igen




Bunden vers av smörkäft
Läst 87 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-09-05 15:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smörkäft
smörkäft