Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem eller vilka var det som dödade Johan von Bergstjärna?

 

Vem eller vilka var det som dödade Johan von Bergstjärna?
Jag var endast ett fullständigt chanslöst och försvarslöst barn.
Hur dödar man ett barn? Man säger: Jag älskar dig inte. Man visar med hela sin attityd och ovilja: Jag älskar dig inte. Man visar med sin tystnads kyliga distans: Jag bryr mig inte.
Vem eller vilka var det som dödade Johan von Bergstjärna? Det är bara jag som pysslar med att lägga pussel med minnena för att få en tydligare bild och ett sammanhang. Det är bara jag som rotar i fallet min egen själsliga död.
Jag önskar att jag kunde avskräcka folk från att döda sina barn. Barnen som hamnar i helveten av psykiskt dåligt mående och som är fullständigt chanslösa och försvarslösa.
Må deras mördare få känna på hur det känns att befinna sig i helvetet.
Allt hade kunnat vara så annorlunda om det hade funnits en vilja till kärlek och sanning.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 78 gånger
Publicerad 2022-09-05 17:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP