Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att resa sig upp och gå

Att gå sin väg och
att bli någon annan.
Att dricka ur källan,
bli stark och fri.
Lyssna till tystnaden
efter vägen hem.
Att resa sig upp,
gå sin väg och
bli någon annan.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 57 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-05 17:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP