Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mitt eget foto: Soligajag_1


Allting är ur kopplat

Nu har mitt huvud gett upp alla signaler till resterande nerver
som gör att orken har tagit slut .

Kan inte annat än att "ta del lugnt" och lyssna på kroppen
som min läkare sa till mig .

Hur gör man då ?
Jag går runt här som en zombie med mysbyxor på ,
tar mig till kökets domäner och laddar kaffet .Sätter mig vid köksbordet och
tar fram ett block som jag ska skriva i varje dag vad jag gör från
morgon till kväll.
Blir det såhär när man har arbetat heltid i många år . Varit aktiv på fritiden med mina intressen .
Visst , ibland somnade jag som en sten så fort jag lagt huvudet på kudden .

På semestern umgicks jag med familj, vänner och grannar .
Idag har allt hunnit ifatt mig och tentaklerna vill inte det jag vill.

Ge mig ork att "bara vila" och stänga av alla apparater nu!
Tid för vila . .




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-05 21:43



Bookmark and Share


    Ohemulen VIP
Man kan inte lura kroppen!
2022-09-06
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP