Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bakom solen finns alltet.


Sommaren började sent i år.

Två korta resor till Grekland
i Augusti
med ett dygn i romantiska
Venedig
avslutas
med Dubai
och Bali
i september

sedan är sommaren slut

och LIVET tar över!




 




Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-09-06 07:32



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Härligt att resa så!
Och visst finns solen alltid där bakom!
2023-01-07

  Nina Nightwish
Underbart :)
2022-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP