Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto privat.. ögonblick förena


Ögonblicks stund

Om jag kunde låna dina ögon
min stund
ingen hunds utan dina egna;

Ögon synbart
hörbar morgonstunds
ögonblick

Våra händer rena
varandra
räcka förena

Copyright Glitträ




Bunden vers (Rim) av Glitträ VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-09-06 11:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"Morgonstunds ögonblick" - härlig beskrivning av en speciell stund!
2022-09-12

  Susen VIP
Kloka ord mycket fint framfört här.
2022-09-12

  Monika A Mirsch VIP
Ögonblick för öronen
fint!!!

2022-09-07

  Marita Ohlquist VIP
Om alla tänkte så, så skulle världen se annorlunda ut.
2022-09-07

  Glitträ VIP
Tack Lena! Så är det och så sant som du skriver.
2022-09-07

    Lena Söderkvist VIP
Om det ändå vore möjligt, ja, då skulle folk förstå varandra mycket bättre.
2022-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Glitträ
Glitträ VIP