Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
5 september 2022


Solsvultna svear

Om våren när solen kommer
värmer den i solsvultna svear.

Men höstsolen möter
lätt solfrossade själar
som velar och glömmer

att den värmer
lika ljuvligt
även nu.

Ty deras sinnelag
rör sig redan
i köld och mörker
och bara marker.

Men än lyser solen varmt
där inte tankemolnen skymmer
dess mjuka strålar

som rymmer
och belyser
våra inre gårdar.




Fri vers av KPJ Sundquist VIP
Läst 56 gånger
Publicerad 2022-09-06 11:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KPJ Sundquist VIP