Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Du gör mig mer tusen arg!

 

Du!

Gör mig!

Mer tusen arg

Mer tusen hatfull

 

Mer tusen ensamt

Mer tusen ledsen

 

Nybyggda murar bygger du omkring mig

Nyskapade lögner vill du att jag ska tro på

 

Nytt främmande landskap sprider sig över ditt land

Nytt främmande makt tar över din makt

 

En främmande religion ger du skydds åt

En främmande ideologi tar över din ideologi 

 

Landet förvandlas till ett krigs zon

Landet medborgare skaffar sig alltmer vapen

 

Drogar till inget pris delas ut på gatorna

Vapen till inget pris erbjuds till medborgarna

 

Du gör mig mer tusen ARG!

Du gör mig mer tusen AGG!

 

Du som ljuger för sig själv och andra

Du som tittar bort från verkligheten!

 

Bytt ut din flagga!

Byt ut din yttrandefrihet!

 

Byt ut ditt likavärde

Byt ut dina mänskliga rättigheter!

 

Till en självmordsbombare!

Till det alla måste tro på!

 

DU GÖR MIG MER TUSEN ARG OCH HATFULL!

DU SOM HAR ÖPPNAT SITT HJÄRTA!

 

Din tid i existensen kommer snart att gå ut!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 68 gånger
Publicerad 2022-09-06 11:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP