Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Liberal socialmoderat med kristna grundvärderingar och miljötänkande som vill att hela Sverige lever.


Pålitlig politisk ideologi?

Det finns
för många
med dubbelbottnade
ideologiska
glasögon
som har en
allt för slarvig
relation
till 
fakta


och verklighet.




Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-09-06 13:25



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Intressant text-utlägg!
Vad kallar man
sig inte? För att
få lite makt här
i Världen:
Abortmotståndare
Blääh! Livsbejakare
Jaah! Hurra!
;)
2022-09-08

  Larz Gustafsson VIP
Socialdemokrati är landsförräderi.
2022-09-06

  Larz Gustafsson VIP
"Kristna grundvärderingar"?
Nonsens!
Frågan är: Är du frälst eller inte, människa???

Jag är själv frälst och kommunist. INTE vänsterpartist. Tillhör inget parti. Slutade rösta på nittiotalet.
River mitt röstkort.
2022-09-06

  Emanuel Sigridsson VIP
Bra skrivet tycker konservativ som i år röstar på Socialdemokraterna, faktiskt för närvarande det mest konservativa partiet i landet.
2022-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP