Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De kristna människorna utan någon självinsikt

De kristna människorna
utan någon självinsikt.
Den svart demoniska
närvaron bakom den
besatta skenheligheten.
Sådana människor ska
inte vara föräldrar.
Sådana människor
behöver professionell hjälp.
Jag ryser inför den snälla,
prydliga och väluppfostrade
frikyrkan, homofob och gravt aggressionshämmad, vidrigt,
med sitt sinnessjuka
tungomålstalande, och barnen
som blir hjärntvättade i
söndagsskolan.
Allt det där har inget med
Jesus Kristus att göra och
hans kamp för kärlek, sanning
och befrielse för människor.
Jag satt på en gudstjänst i
studiesyfte och till slut var jag
tvungen att springa till
toaletten och kräkas.
Klaustrofobi och känslan av att
kvävas fyllde mig och jag gick
hem för att aldrig komma tillbaka.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-09-06 20:21



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Texten har bara börjat läsas än. Insändaren skulle kunna passa som kåseri i något dagblad i Kramfors...
Måst gå o ät nåt, ur kylen...
Men katt är fint på bild...
2022-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP