Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dystopi



Organiska områden
Egenskaper för att överleva
Utsikter i skumrasket
när strömmen försvunnit
Atomernas kraft ökar
i alla väderstreck
utan molekyler
Syret förgiftas 
i skogens lungor
Tidens drömmar
i överdrifternas tempel




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 103 gånger
Publicerad 2022-09-06 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP