Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den bästa


Natten


Jag hörde årorna
på det lugna vattnet
här i mörkret
på den mjuka sanden

Snart skulle du vara här
förtöja båten vid bryggan
komma och ta min hand
medan vi gick sakta

på stigen upp till huset
i den svala natten
köksfönstret lyste svagt
vi skulle dricka kaffe

Innan vi vilade oss
på den nybäddade sängen
med grönblommiga lakan
prata om allt och ingenting




Fri vers av Irene Backström
Läst 90 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-07 01:16



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fint skrivet om kärlek, värme och gemenskap.
2022-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström