Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kän-guru

Jag lever på ”hoppet”




Fri vers av lifeforce1
Läst 393 gånger
Publicerad 2006-08-07 06:01



Bookmark and Share


    Camillaa
Jasså det gör du :)
/ C *
2006-08-25
  > Nästa text
< Föregående

lifeforce1
lifeforce1