Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
8 september 2020


Ändlig historia

Historia
är en ändlig berättelse
utifrån ett perspektiv
av oändligheten.




Fri vers av KPJ Sundquist VIP
Läst 57 gånger
Publicerad 2022-09-07 15:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KPJ Sundquist VIP